Benitez dementerar flyttryktena

bet365

Stjärnduon ser ut att stanna i Real Madrid

Gareth Bale och Karim Benzema ryktas båda vara på väg till Premier League. Men Real Madrids nye tränare Rafael Benitez ser stjärnduons framtid på Santiago Bernabeu.

Två utav Real Madrids anfallsvapen länkas ihop med en flytt bort från den spanska huvudstaden. Arsenal sägs vara ute efter den franske landslagsanfallaren Karim Benzema. Samtidigt jagar Manchester United ersättare till Angel di Maria, som förväntas skriva på för Paris Saint-Germain inom kort, där ser det ut att bli Gareth Bale.

Tonar ner ryktena

Under måndagens presskonferens valde Realtränaren Rafael Benitez att kommentera spelarnas situation. Och för honom verkar framtiden hos La Liga-giganten självklar.

– Gareth är en viktig spelare för oss och jag vet att han är lycklig här. Jag tänker inte prata om några bud. Allting är bra och jag vet att han kommer att ha en fin säsong hos oss, sa 55-åringen enligt TalkSport.

Inte heller verkar spanjoren vidare orolig vad gäller ryktena kring Benzema.

– Mitt svar är att jag tror att Benzema stannar. Jag är nöjd med honom. Det finns ingen anledning att tro att han skulle lämna.

Bytesaffär med United

Under de senaste månaderna har Uniteds stjärnkeeper David de Gea varit nära en flytt till Real. Dock ska den engelska storklubben vara intresserade av en bytesaffär där mittbacken Sergio Ramos går i motsatt riktning. Benitez själv ville däremot inte tala om en sådan uppgörelse.

– Jag har tidigare sagt att jag inte vill prata om spelare i andra lag. Vi har tre duktiga målvakter, jag kan tala om dem, inte om andra.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply