bet365

Bayern München ute efter Mesut Özil

Carlo Ancelotti kan återförenas med Mesut Özil i Bayern München

Mesut Özil har skjutit upp sina kontraktsförhandlingar med Arsenal. Samtidigt kommer det uppgifter om att Bayern München vill värva playmakern.

Mesut Özil lämnade Real Madrid för spel i Arsenal säsongen 2013 och har sedan dess vuxit fram till en stor publikfavorit på Emirates Stadium. Den tyske landslagsmannen har lyft lagets offensiv med flera nivåer och varit en tongivande spelare under Arsene Wengers ledning. Hans fina insatser i Premier League har inte gått obemärkt förbi, uppgifter har gjort gällande att Real velat ha tillbaka mittfältaren men det har också talats om en flytt till Barcelona.

Bayern München in i jakten

Det är ingen hemlighet att Arsenal vill förlänga 27-åringens kontrakt för att behålla honom i Londonklubben. Visserligen är det ingen brådska då hans nuvarande avtal sträcker sig fram till 2018, men man har trots det försökt säkerställa en långsiktig överenskommelse – som nobbats av spelaren själv. En anledning till att han inte skrivit på ett nytt kontrakt med Gunners ska vara att han vill vinna fler titlar, en önskan som han tror kan uppfyllas någon annanstans.

Nu kan kreatörens drömmar bli till verklighet. The Times avslöjar nämligen att Bayern München gett sig in i jakten på Özils tjänster. Inför kommande säsong blir Carlo Ancelotti ny tränare för de tyska ligamästarna, vilket kan vara både till för- och nackdel för spelaren. De båda känner varandra väl sedan deras gemensamma tid i Real Madrid, men det var också Ancelotti som gav klartecken att sälja honom till Arsenal eftersom han inte fick tillräckligt med speltid på Santiago Bernabeu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply