Arsenal vill sälja Ramsey till Juventus

bet365
Arsenal vill sälja Ramsey till Juventus

Vill sälja till Juve – för att ta in PSG-stjärnan

Just nu kommer rykten om att Arsenal ska vara beredda på att släppa iväg sin mittfältsstjärna Ramsey, och gärna skyndar på processen om att walesaren ska lämna.

Ja, det låter kanske konstigt. Att den förre stortalangen nu nästan ska tvingas bort från klubben. Men enligt The Sun finns det dock anledningar till varför.

Det beror på att London-klubben i praktiken vet om att Ramsey kommer att lämna. Och då hans kontrakt går ut till sommaren, så innebär det att han lämnar utan kostnad. För Arsenals del vore det då idealt att han Ramsey lämnade i vinter, till Juve som är intresserade, för då kan London-laget få betalt för honom. Samtidigt som Arsenal själva kan börja sikta sig in på PSG:s Adrien Rabiot.

Men även Everton är intresserade

TITTA: Löner i Arsenal

Vi får se var Aaron Ramsey kommer hamna till slut, men just nu finns det i alla fall ett antal alternativ. Inte minst så handlar det om att rivalen och tillika Premier League-klubben Everton ska vara ute efter att köpa loss Arsenal-profilen.

Det är annars framför allt Manchester United som visat sitt intresse för Ramsey och man har tidigare presenterat tre bud för att försöka att få över spelaren till Old Trafford i vinter. Nu kommer brittisk press med uppgifter om att United kommer att försöka på nytt för att få till en övergång.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365