Arsenal vill förlänga med Martinelli

Arsenal vill förlänga med Martinelli

Martinelli kan förlänga med Arsenal

Anfallaren som slagit igenom under hösten i Arsenal jagas av storklubbar. Nu sägs klubben vilja förlänga med Gabriel Martinelli.

Sommaren 2019 anslöt Gabriel Martinelli från Ituano i Brasilien till Arsenal. Talangen har blommat ut under sitt första halvår på Emirates Stadium och gjorde mål mot Chelsea London-derbyt. Succén har gjort att flera storklubbar riktat blickarna mot brassen, nu vill Arsenal förbättra spelarens kontrakt.

Nu skriver brittisk press att Arsenal är beredda att förbättra 18-åringens kontrakt. Det är Daily Mail som skriver att Arsenal är villiga att tredubbla spelarens lön under våren för att hålla storklubbarna borta. Anfallarens nuvarande lön ligger på 10.000 pund i veckan.

Martinelli kostade 6 miljoner pund för ett halvår sedan, nu värderas han till 50 miljoner pund av Gunners.

Jagas av Real Madrid

Succén i Premier League har gjort att bland annat Real Madrid börjat visa intresse för att värva spelaren. Spanjorernas intresse har gjort att Arsenal börjat se över spelarens kontrakt och vill förlänga överenskommelsen. Detta trots fyra och ett halvt år kvar på kontrakt.

Hyllas av Bellerín

Efter målet mot Chelsea på Stamford Bridge hyllans Gabriel Martinelli av lagkamraten Héctor Bellerín.

– Många pratar om hans talang, men vad folk inte ser är att Gabi är ett proffs. Han kommer tidigt varje dag. Han gör alla saker och allt som alla ber honom att göra. Han hjälper oss på alla sätt och vad alla behöver berömma honom för är hans attityd. Det är vad som gör honom till en spelare, säger han enligt Goal.com.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester United intresserade av Piatek

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply