bet365
bet365

Arsenal jagar Higuain

Den engelska storklubben har varit på jakt efter anfallare under hela sommaren. Nu riktar man in sig på en ny anfallare efter att man gått bet på Karim Benzema.

Karim Benzemas vara eller icke vara i Real Madrid har varit en het följetong under sommarens transferfönster, men en ännu större följetong har varit ifall han kommer att spela i Arsenal eller inte. Nu ser det ut som att The Gunners endast slösade bort sin tid i och med sin jakt på fransmannen, och att man nu får ställa om siktet under transferfönstrets slutskede.

Higuain är mannen i sikte

Enligt den spanske journalisten Kike Marin ska Arsenal ha gett upp hoppet om Benzema, och att man nu har ställt in siktet på Napolis anfallsess Gonzalo Higuain. Den argentinske landslagsstjärnan var enligt medier praktiskt taget klar för Arsenal sommaren 2011, då han spelade i Real Madrid, men Arsène Wenger ska ha backat ur i sista sekund.

Arsenal har kopplats ihop med en värvning av två andra anfallare. Den ena är PSG:s uruguayanske landslagsanfallare Edinson Cavani medan den andre är det mindre kända namnet Aleksandr Kokorin Dynamo Moskva.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply