Arsenal-förlust på Britannia – efter miserabel första halvlek

Arsenal, med tre raka segrar i bagaget, reste till Britannia för en tuff bortamatch mot Stoke.

Tuff var bara förnamnet på den start man skulle åka på. Redan efter 20 sekunder kunde Peter Crouch trycka in 1-0 efter taffligt försvarsspel från Arsenals sida. Och det skulle bli än värre. Innan domare för dagen, Anthony Taylor, blåst för halvtidsvila skulle det stå 3-0 på resultattavlan.

2-0-målet svarade Bojan Krkic för när han omarkerad stötte in ett inspel från höger. Halvlekens sista tryckte Jon Walters in från nära håll.

Arsenal försökte forcera i den andra halvleken – och man skulle så när komma ikapp. I den 68:e minute, efter att Alexis Sanchez bränt ett jätteläge, tilldelades man en straff. Santi Cazorla klev fram och satte den till höger om Begovic. Bara minuter senare kunde Aaron Ramsey trycka in 3-2.

Närmare än så kom man inte och hemmastarka Stoke vinner med 3-2.