Aaron Ramsey borta 4 veckor med lårskada

Aaron Ramsey borta 4 veckor med lårskada

Mittfältaren gick ut efter 16 minuter

Arsenals tränare Arsene Wenger har avslöjat att Aaron Ramsey kommer bli borta 4 veckor med en lårskada – men skall vara tillgänglig till slutet av säsongen.

Arsenals mittfältskraft Aaron Ramsey var tvungen att gå av med en skadekänning efter enbart 16 minuters spel i Arsenals match mot Hull, som de vann med 4-0. Ramsey kom på som en avbytare i andra halvlek men fick snart stiga av igen och tränare Arsene Wenger bekräftar nu att mittfältaren kommer vara borta i 4 veckor enligt The Mirror. Ett positivt besked då många var rädda för att walesaren skulle komma att missa resten av säsongen, som nu går in i sitt slutskede.

– För tillfället så är hans kliniska signaler ganska positiva. Jag skulle säga fyra veckor. Det var lite värre än vad jag trodde för jag såg det inte. Vanligtvis när en spelare skadar en muskel så slutar han och jag hade inte känslan av att behöva ta en försiktighetsåtgärd så jag trodde att han skulle vara tillgänglig för söndag, sade Wenger.

Wenger sade även att han överlade att chansa på att återinkalla Laurent Koscielny, som återhämtar sig från en vadskada, om han tränar bra imorgon.

Gabriel och Mertesacker kom av skadade men borde vara tillgängliga. Koscielny är inte långt borta. Kommer jag att riskera honom eller inte? Det är en liten medicinsk risk men jag har inte tagit ett beslut än, rapporterar Wenger.

Arsenal möter Watford i FA cupen på söndag.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply