bet365

Manchester City uppges vilja värva Alexis Sanchez

Rivalen vill värva Arsenals stjärna

Alexis Sanchez har ännu inte förlängt sitt kontrakt med Arsenal. Nu kommer det uppgifter som gör gällande att Manchester City vill värva spelaren.

Alexis Sanchez lämnade Barcelona för Arsenal 2014 och har sedan dess varit en tongivande spelare i Arsene Wengers lagbygge. Tränaren har varit högst angelägen av att förlänga chilenarens kontrakt, som sträcker sig två år till, men utan resultat. Enligt uppgifter har parterna suttit i diskussioner vid flertalet tillfällen men inte nått en överenskommelse ännu. Anledningen sägs vara att spelaren kräver minst 200 000 pund i veckolön för att stanna på Emirates Stadium, vilket klubben ska ha uteslutit.

Ligakonkurrenten intresserade

Nu skriver Daily Express att Sanchez kan lämna Londonklubben inom en snar framtid. Källan, som hänvisar till Daily Mirror, rapporterar att det ska handla om en eventuell flytt till Premier League-rivalen Manchester City. Klubbens nytillträdde tränare Pep Guardiola känner 27-åringen väl sedan deras gemensamma tid i Barca och anser att hans spelstil passar in i hans filosofi. Enligt tidningen kommer man att lägga ett bud på honom när transferfönstret öppnar i vinter i hopp om en övergång.

Juventus förnyar sitt intresse

Men det är inte bara bland engelsmännen han är populär. I går kom det uppgifter om att Juventus vill byta Mario Mandzukic mot Sanchez. Den italienska giganten har tidigare visat intresse för spelarens tjänster men aldrig riktigt närmat sig ordentligt. Nu sägs man vara redo att erbjuda honom den veckolön han kräver i utbyte mot hans namnteckning.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply