bet365
bet365

Alan Pardew förlänger när Premier League kontraktet är säkrat

Alan Pardew förlänger när Premier League kontraktet är säkrat
bet365

Alan Pardew kommer förlänga med Crystal Palace när Premier League kontraktet är säkrat

Diskussioner med Crystal Palace om en förlängning har pågått sen i slutet av förra säsongen. Nu finns det ett kontrakt på bordet färdigt att skrivas på för Alan Pardew

Alan Pardew och Crystal Palace har varit i diskussioner om en kontraktsförlängning ända sen slutet av förra säsongen. Då gjorde Crystal Palace en kanon säsong där de slogs om en topp sex position men hamnade till slut på en tionde plats. Denna säsongen har det inte gått lika bra och nu har Crystal Palace en serie på nio matcher utan vinst vilket har höjt oron att klubben kan bli indragen i en bottenstrid. Därför vill inte Pardew skriva på kontraktet ännu, innan han och laget har säkrat sin Premier League-status till nästa säsong, enligt Daily Star.

”Kommer inte förlänga innan kontraktet säkrats”

-Det stämmer att diskussioner har pågått och att det finns ett kontrakt för mig att skriva på, men inget kommer hända tills jag har säkrat att Crystal Palace spelar i Premier League även nästa säsong, enligt Pardew.

-Detta beslut är helt och hållet mitt, ägarna har inget med det att göra.

Januari 2015 tog Alan Pardew över Crystal Palace efter att Neil Warnock hade fått sparken. Han skrev då på för tre och ett halvt år med klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply