Agenten bekräftar: Roma intresserade av Pablo Zabaleta

Citys högerback ryktas till Serie A

Pablo Zabaleta kan vara på väg bort från Manchester City. Nu bekräftar spelarens agent att italienska Roma har visat intresse för den argentinske försvararen. 

Pablo Zabaleta har tidigare varit given högerback i Manchester City, men har den här säsongen stundtals fått se sig petad då den franske landslagsmannen Bacary Sagna i stället lagt beslag på platsen. Nu ryktas högerbacken vara på väg bort från Premier League. I Serie A uppges Roma vara intresserade.

– Det är sant, Roma är väldigt intresserade av Zabaleta och har varit det länge. Vi får se vad som händer de närmsta veckorna, men en flytt till Italien är möjlig, säger spelarens agent Federico Pastorello till sajten Corierregiallorosso.

Ett år kvar på kontraktet

Pablo Zabaleta har fortfarande ett år kvar på sitt kontrakt med Premier League-klubben, men mycket talar för att det trots det blir en flytt redan sommar. Roma är dock inte ensamma om att vilja värva backen, även ligakonkurrenten Inter har tidigare visat intresse.

Zabaleta är en av de riktiga trotjänarna i Manchester City och kom till klubben 2008 när Svennis var tränare för klubben. 195 matcher och åtta mål är argentinarens facit sedan ankomsten till klubben för åtta år sedan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply