Bendtner: ”Arsenal är ett minne blott”

Bendtner: ”Arsenal är ett minne blott”

Ställs mot sin gamla klubb

Nicklas Bendtner är ny anfallare för Championship-laget Nottingham Forest som i ligacupen kommer att möta Arsenal vilket blir ett kärt återseende för Bendtners del, men han menar på att han inte kommer fira mycket om han gör mål.

Den kontroversielle danske anfallaren Nicklas Bendtner, som i våras fick sparken av sitt tyska lag VfL Wolfsburg efter ett antal incidenter, har nu hittat en ny klubb i Championshiplaget Nottingham Forest och kommer för första gången att ställas mot sin gamla klubb Arsenal i en tävlingsmatch när Forest ställs mot Londonklubben i ligacupen på tisdagen. 28åringen började sin seniorkarriär med Arsenal och spenderade nio år i klubben, innan han gick till VfL Wolfsburg 2014.

– De flesta firar inte när de gör mål och några blir helt galna och kaosartade, vilket är roligt, sade Bendtner till BBC Radio Nottingham.

– För mig, av respekt, så kommer jag att fira lite, men det kommer inte bli galet. (Arsenal) känns som mycket länge sedan. Jag hade varit där en lång tid men så mycket har hänt sedan dess, så det är lite som ett minne blott. Saker händer i fotboll, det är en snabb karriär och du har 15 eller 20 år.

– Jag var där vid en ung ålder och det finns många saker – upp och ner – som har hänt men det är i dåtiden och jag ser enbart till framtiden

– Jag är säker på att jag förmodligen kommer hoppa in i omklädningsrummet efter matchen. I 90 minuter när jag går på planen är jag fokuserad på Forest och att vinna matchen för dem och efter alla känslor är det en annan historia, avslutade anfallaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply