El Shaarawy: ’Vi borde ha avgjort tidigare’

Stephan El Shaarawy satte Milan i förarsätet i den första halvleken som totalt dominerades av Milan. Men målvakten Samir Handanovic var en gigant i målet och stoppade fler baklängesmål för Inter, som istället lyckades kvittera i den andra halvleken genom inhopparen Ezequiel Schelotto.

”Mitt första mål i derbyt är något att vara riktigt stolt över, men det viktiga i dag var att vinna”, säger El Shaarawy till Mediaset Premium.

”Vi borde ha avgjort det i första halvlek, med till och med en 3-0-ledning, men det gjorde vi inte och sedan blev det oavgjort. Vi måste fortsätta att bygga på de inledande 45 minuter.”

”Vi hade minst två utmärkta chanser, men Handanovic var bra med och parerade skotten. Det är verkligen skamligt, slutresultatet. ”

Det var Mario Balotellis första match mot hans tidigare lagkamrater i Inter och han hade två mycket god chanser till att göra mål.

”Det var lite av en konstig natt för honom, men vi sa till honom att slappna av. Han hade några bra chanser, men han är lugn även om han inte lyckades göra mål.”

El Shaarawy är fortfarande bara 20 år gammal, men har redan blivit en ledare i Milan och kan vara på väg mot en ny kontraktsförlängning inom kort.

”Just nu är jag bara fokuserad på att göra bra från mig för Milan, då jag verkligen är lycklig i den här klubben.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply