El Shaarawy: Balotellis temperament straffar Milan

Stephan El Shaarawy har uppmanat Balotelli att han måste tygla sitt temperament om Milan ska nå framgångar i år.

Balotelli blev nyligen avstängd i tre matcher efter att ha ilsknat till rejält på domaren efter matchen mellan hans AC Milan och Napoli. Enligt uppgifter ska Balotelli ha sagt: ”Jag ska döda dig” till domaren. Det röda kortet plockades upp direkt och tre matchers avstängning väntades. Han fick därför titta på när Milan spelade 3-3 mot Bologna nu senast. Han kommer även att missa matcherna mot Sampdoria och Juventus.

El Shaarawy berättar att Balotelli bad om ursäkt till laget direkt efter matchen, men uppmanar honom samtidigt att kontrollera hans handlingar i framtiden. Annars kan det betyda att Milans säsong försämras.

”Han vet att det han gjorde var fel, så han kom och bad ursäkt till laget efter matchen. Han gjorde ett misstag helt enkelt. Det är sån han är, och han vet själv att han måste förbättra den delen eftersom det kan straffa oss,” berättade El Shaarawy till La Gazzeta dello Sport.

Milan slog till två gånger på övertid för att lyckas på med sig en poäng i bagaget senast mot Bologna.

De har tio poäng upp till serieledaren Roma, och har bara spelat till sig fem poäng på de fem inledande matcherna i Serie A.

El Shaarawy är dock inte orolig alls över den dåliga start man fått.

”Förra året kom vi trea, vilket var en stor framgång. Målet är dock att göra bättre ifrån sig i år, vilket är uppenbart,” berättar Stephan.

”Jag kan inte klaga på vad jag uppnåt än så länge. Jag har gjort mål, assisterat mål. Personligen kan jag inte klaga. Jag känner mig som en viktig del utav detta projekt,” avslutar El Shaarawy.

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply