Ekdal hjälte på övertid

Det var en besvikelse för Cagliari att bara få 1-1 hemma mot Atalanta trots att man räddade poängen i femte övertidsminuten. Ingen mindre än Albin Ekdal, som hoppade in, räddade poängen till slut.

Stor hjälte för Atalanta blev Andre Consigli som räddade inte mindre än två straffar i början av matchen. Han skulle dock inte få vara trepoängs-raddare då han fick bryta med en skada från en egen medspelare som knäade ihop med honom. Atalanta fick även ett rött kort i samband med den andra straffen i den 28:de minuten.

Mirakulöst nog tog decimerade Atalanta ledningen genom Germain Denis i minut 81 då Cagliari misslyckades att rensa en hörna, då stod Denis på rätt ställe och bara petade in 1-0. På grund av skador visade domaren sex minuters stopptid vilket skulle visa sig vara räddningen för hemmalaget. Albin Ekdal skarvade in en hörna från ca 7 meter och frälste Cagliari i absolut sista minuten.