Efter övergångsryktena – supertalangen flörtar med Real Madrid

Julian Draxler har sedan en tid tillbaka spåtts en lysande framtid och ses som en av världens absolut hetaste talanger. 19-årige Draxler har inte bara tagit en plats i Schalkes startelva utan också imponerat rejält. 

I och med framgångarna kommer även övergångsryktena som ett brev på posten. Draxler konstaterar direkt att han med glädje trär på sig Schalkes tröja då han klättrat hela vägen från klubbens ungdomslag, men poängterar likväl att en flytt till beryktade Real Madrid vore en dröm. 
”Jag har alltid velat spela i La Liga och försöker följa Real Madrid och Barcelonas matcher varje vecka. Ett El Clásico missas aldrig”, citeras Draxler av spanska Marca.

På frågan rörande en övergång till Real Madrid medger Draxler att han kan tänka sig spel i Real Madrid-tröjan.
”Real Madrid är en av världens största klubbar och jag känner mig stolt över deras intresse. Att få spela för Real Madrid vore en förverkligad dröm.”

Med tyskar i laget vore anpassningen inget större problem och till sist tillägger Draxler att han i nuläget står under kontrakt med Schalke..
”Vid flera tillfällen har jag spelat med Özil i landslaget. Han är en klasspelare och jag känner mig bekväm att spela vid hans sida, men just nu har jag ett kontrakt med Schalke till 2016.”

På frågan om en övergång till La Liga kunde vara aktuell inom den närmaste framtiden gav Draxler ett kort och konsist svar.
”Kanske…” 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply