Edinson Cavani missnöjd – kan försvinna från PSG

Paris Saint-Germain kan tappa Edinson Cavani på grund av missnöje

Det är Zlatan Ibrahimovic som är superstjärnan utan dess like i Paris Saint-Germain och det passar inte alla. Enligt nya uppgifter till L’Equipe är Edinson Cavani missnöjd och känner sig ouppskattad i klubben.

Edinson Cavani har varit en av de absolut mest omtalade spelarna på transfermarknaden det senaste året. Först uppgavs han förhandla med Juventus, sen menade flera engelska tidningar att han var överens med Arsenal och i vinter har Manchester United varit och ryckt i anfallaren.

Istället har Cavani blivit kvar i Paris Saint-Germain och har dominerat fransk fotboll tillsammans med resten av stjärnbygget. Han får dock ofta inte spela huvudrollen i Laurent Blancs lag utan Zlatan Ibrahimovic är den allt kretsar kring offensivt. Därför är Cavani missnöjd och enligt franska L’Equipe vill Cavani lämna miljardbygget.

Har haft spelarmöte under träningslägret

Enligt L’Equipe har Cavani varit missnöjd under en längre tid. Före vinteruppehållet fick han två dagars extra ledighet vilket innebar att han inte ens var med i sista matchen mot Caen. När sedan Ligue 1 drog igång igen satt han på bänken hela matchen. Anledningen till detta ska vara att Blanc inte är nöjd med hur Cavani har uppfört sig, både på planen och utanför.

När PSG var på träningsläger i Doha under ligans uppehåll ska flera spelare, inklusive Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva, Blaise Matuidi och Edinson Cavani, ha haft ett spelarmöte angående flera spelas missnöje. En av dessa missnöjda spelare är Cavani, men även Ezequiel Lavezzi uppges vara väldigt missnöjd.

Känner sig ouppskattad

Cavani sägs känna sig ouppskattad i PSG och han vill tvinga sig på en flytt i sommar. Då har han 2 år kvar på sitt kontrakt och om inte Zlatan försvinner i sommar, då kan Cavani vara borta illa kvickt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply