Uppgifter: Juventus förhandlar med Cavani

Gianluca Di Marzios uppgifter säger att stjärnan närmar sig Turin-klubben

Igår blev Juventus klara för Champions League-final. Idag säger rapporterna att arbetet inför nästa säsong är i full gång, där förhandlingar för Edinson Cavani sägs vara i full rullning.

Under onsdagskvällen lyckades Juventus ta till vara på sin 2-1-ledning från det första mötet på Juventus Stadium, genom att i returmötet få till 1-1 mot Real Madrid genom mål av den tidigare huvudstadsspelaren Alvaro Morata. Nu väntar en Champions League-final i Berlin, mot den andra spanska giganten Barcelona, för managern Massimiliano Allegris del.

Förhandlingar pågår för Cavani

Samtidigt pågår förberedelserna inför nästa säsong i storklubben och ett mål ser ut att vara Edinson Cavani. Den uruguayanske stjärnan som spelat för Paris Saint-Germain sedan flytten från Napoli, har under säsongen ryktats bort från Paris. Nu säger dagens uppgifter från Gianluca Di Marzios hemsida att förhandlingar pågår mellan parterna.

Dyr affär för Juventus

Deras uppgifter talar vidare för att det kan resultera i att Edinson Cavani skriver på ett kontrakt med Juventus redan nästa vecka. Därefter återstår det för Bianconeri att förhandla fram en övergångssumma med den franska storklubben, som dock förmodligen inte släpper spelaren billigt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365