bet365

Edin Dzeko nyckeln i Rooney-dramat?

Det har efter tisdagens petning av Wayne Rooney surrats rejält i brittisk media om att engelsmannen kan vara på väg bort från Old Trafford. Nu kommer nya uppgifter från The Mirror, som drar in flera övergångar i soppan.

The Mirror uppger nämligen att en eventuell försäljning i sommar av Wayne Rooney hänger på vad rivalen Manchester City gör med Edin Dzeko. Man skriver nämligen att om Edin Dzeko säljs till Borussia Dortmund, skulle den tyska klubben öppna för att sälja Robert Lewandowski till Manchester United. Det skulle i sin tur ge Sir Alex Ferguson möjligheten att sälja engelsmannen, med polacken som ersättare.

Det har nyligen rapporterats om att Manchester Citys Edin Dzeko sitter i förhandlingar med Borussia Dortmund om en övergång i sommar för 20 miljoner pund, även om den tyska klubben dementerat uppgifterna. Samtidigt har Manchester United länkats ihop med Lewandowski ett flertal gånger tidigare, vars prislapp ska ligga på 18 miljoner pund.

The Mirror skriver även att Manchester United vid en försäljning av Wayne Rooney skulle hoppas på att få in så mycekt som 35 miljoner pund för engelsmannen. Det mest troliga är dock att klubben endast skulle kunna få ut 25 miljoner pund för landslagsmannen. Klubbar som av diverse medier redan har nämnts vara intresserade är Manchester City, Real Madrid, Chelsea, Anzhi, Inter, Juventus och Paris Saint-Germain.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365