Drömmål avgjorde dramat i Hannover

Hannover 96 tog sig på lördagen an Werder Bremen hemma på ett kokande AWD Arena. Matchens stora profil, skulle bli ungraren Szabolcs Huszti som bjöd hemmalaget på två kanonmål.

Redan efter sex minuter skulle hemmapubliken i Hannover får jubla. Szabolcs Huszti skruvade läckert in en frispark några meter utanför straffområdet.

Hannover var, precis som i föregående matcher i Bundesliga, piggt i inledningen och redan fyra minuter senare var man framme igen. Huszti hittade Leon Andreasen med ett inlägg, som norrmannen läckert nickade in bakom Sebastian Mieltiz. 2-0 efter bara tio minuter och Hannover fortsatte att agera energiskt.

Detta skulle dock brytas, när gästerna fick en straff i den 26:e matchminuten. Ett inlägg från vänster landade på armen på Lars Stindl och domare Deniz Aytekin pekakade bestämt på straffpunkten. Aron Hunt kunde utan några som helst problem sätta straffen elegant och lite från ingenstans var gästerna tillbaka i matchen.

Det blev inga fler mål i den första halvleken, men den andra skulle bjuda på en hel del dramatik.

Med kvarten kvar att spela skjöt holländaren Kevin De Bruyne in bollen i nät och Werder Bremen hade vänt på steken.

Men det var inte klart där än. Hannover, som hade spelat en fin fotboll under lördagen, skulle få sista ordet i den 90:e minuten. Konstantin Rauch hittade ungraren Szabolcs Huszti med ett inlägg, som han vackert cykelsparkade inte. 29-åringen firade glatt efter målet och tog av sig tröjan. Då han redan var varnat, kommer Miro Slomkas manskap få klara sig utan hans tjänster i nästa möte då man tar sig an Hoffenheim.

Hannover tog sin sjunde poäng i Bundesliga denna säsong och lägger sig strax bakom Bayern München som har full pott. Werder Bremen har öppnat instabilt och lägger sig i mittskiktet, på en tionde plats.