Doumbia: ”Kan inte återvända till Roma”

Seydou Doumbia vill stanna i CSKA Moskva

Efter att ha flyttat från CSKA Moskva till AS Roma blev spelaren utlånad till sin gamla klubb och nu berättar han om tiden i den italienska huvudstaden.

Det var många klubbar som jagade CSKA Moskvas Seydou Doumbia i vintras och tillslut vann AS Roma kampen om 27-åringen. Men efter endast en halv säsong i Serie A blev han utlånad till sin gamla klubb för att försöka hitta tillbaka till den fina formen han hade när han lämnade den ryska ligan. I CSKA gjorde spelaren 61 mål på 95 matcher men i Roma gick det inte lika bra och på 13 matcher blev det bara två mål.

Under sommarens transferfönster lånas Roma ut ivorianen till hans förra klubb och nu berättar spelaren själv om situationen i en intervju med Corriere dello Sport.

– Från den första dagen jag kom till Roma kände jag att något inte var som det skulle. Jag behövde hitta mig själv igen och det var viktig för mig att återvända till Moskva. Efter afrikanska mästerskapen började allt bli sämre och det blev vara värre och värre. Jag förlorade lyckan av att spela fotboll helt enkelt, berättar anfallaren.

– Nu är jag psykiskt stabil och jag tror att det var rätt beslut att gå tillbaka till CSKA, det fanns även engelska klubbar som var intresserade. Framtiden? Just nu ägs jag av Roma men jag hoppas att allt ordnar upp sig och att jag kan stanna i Ryssland, jag tror inte att jag kan gå tillbaka till Roma, avslutan han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply