Dockal matchvinnare mot Bulgarien

Bulgarien behövde tre poäng för att ha chans på playoffplatsen. Det skulle dock visa sig vara en svår uppgift, då ett utslaget Tjeckien visade upp fin vilja i Levski.

Bortalaget öppnade matchen bäst. De sökte ständigt chanser på offensiv planhalva och skapade ett par riktigt heta chanser. Det räckte dock inte för att hitta in bakom hemmamålvakten Vladislav Stoyanov. Den första halvleken slutade 0-0.

I den andra halvleken kom Tjeckien ut som ett mer distinkt lag. Det visade de direkt upp, då de i inledningen av den andra halvleken prickade stolpen. Tjeckien fortsatte att pressa Bulgarien och fick i den 51:e minuten in 0-1 genom Borek Dockal.

Bulgarien pressade därefter Tjeckien och var vid ett par tillfällen nära en reducering. Bortalaget höll dock undan och segrade.

Matchen slutade 0-1.