bet365

Djurgårdens bakslag – fick nobben av Almebäck

För ungefär två veckor sedan sålde Stockholmsklubben sin jätteback Joona Toivio till norska Molde, ett erbjudande som den finske landslagsmannen inte kunde tacka nej till. Nu är Djurgården på jakt efter en ersättare innan övergånsfönstret stänger, vilket det gör vid midnatt mellan tisdagen och onsdagen. Michael Almebäck bekräftar nu att Djurgården har visat konkret intresse för den förre Örebrospelaren.

”De hörde av sig för någon vecka sen. Men det hann inte gå så långt, det var bara lite intresse. Det känns inte så aktuellt så det blev inget,” säger Almebäck till Fotbolldirekt.se.

”Jag har tackat nej till klubbar som är betydligt större än allsvenska klubbar, det hade känts konstigt att dra hem. Jag är inte klar här ute,” fortsätter han.

Almebäck själv har öppnat för en utlåning i brist av speltid i Belgien, men en utlåning till hemlandet är alltså inte aktuellt. Detta är ett tungt bakslag för Djurgården, och man måste nu panikvärva en ersättare för att fylla hålet innan det är för sent.

 
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply