”Diamanten” förlänger med mästarna

Manchester City bekräftade på sin officiella hemsida idag att man har kommit överens med Bosnien och Hercegovinas lagkapten, Edin Džeko, om en kontraktsfölägning – det nya kontraktet sträcker sig över ytterligare fyra år och han stannar i Manchester till 2018. Džeko, kanske inte omtyckt av City-fansen under alla sina stunder, har visat sig vara en av Citys nyckelspelare under de senaste säsongerna och har gjort otaligt många viktiga mål. 

– Jag är väldigt lycklig här i City, det är mitt andra hem, så det var ett lätt beslut att stanna här under en väldigt lång tid, säger anfallaren.

Anfallaren själv är mycket nöjd med sitt val och hoppas att han kan fortsätta ge tillbaka till klubben och fansen.

– Fansen har alltid visat så mycket förtroende på min förmåga och jag känner mig så älskad här, både från supportrarna i Manchester men också från alla City-fans runt om i världen, fortsätter han.

Sedan han anlände från Bundesliga-laget har den store anfallaren gjort 155 framträdanden och 66 mål, däribland ett av dem i Citys oförglömliga 3-2-match mot QPR som såg till att titlen 2011/2012 gick till den blåa sidan av Manchester.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365