Delad pott i Norrköping

Norrköping hade inlett serien men en seger. Något som bortalaget Mjällby inte hade. Vilken effekt på mötet det skulle ha, fick vi ett svar på. 

Matchen blev ett riktigt kampfält de första 45 minuterna. Mycket frisparkar drev ner tempot och försämrade kvalitén på spelet. Om något lag hade fördel av det så var det nog Mjällby. Bortalaget avvaktade och väntade på enkla misstag. Dessa kom titt som tätt. En kontring etablerade till slut ett spel för de gula och då kom även ett riktigt drömmål. 

Andreas Blomqvist fick på en drömträff från ca 35 meter. Bollen seglade sig ottagbart in i krysset. Resultatet stod sig till pausvilan, men ännu en matchförändring skedde. Arokoyo åkte på en målchansutvisning och Norrköping fick sin chans. 

Andra halvleken blev som väntat klart dominerad av hemmalaget. Anfall efter anfall gjorde ett mål allt mer välförtjänt. Till slut så kom det också. Rawez Lawan fick en elegant volleyträff strax utanför straffområdet. Bollen letade sig in bakom Asper och ett oavgjort resultat blev ett faktum.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply