Delad poäng på Nuremberg

Dagens tillställning var till en början en jämn sådan. Nürnberg spelade en något mer tillbakadragen fotboll och såg i den första halvleken ut att vara nöjda med ett oavgjort resultat. Hamburg försökte gå framåt, men lyckades inte nå hela vägen då hemmalaget försvarade fint med många man i försvaret.

Hamburg fortsatte att spela offensiv fotboll och öppnade den andra halvleken på ett högst imponerande sätt. Bortalaget fick till sist utdelning för sin fina inledning och kunde i den 70:e minuten göra matchens första mål genom Artjoms Rudnevs. Hamburg-spelarna fick dock inte fira lettens mål länge, då Nürnberg reste sig och kvitterade fem minuter senasre genom Tomas Pekhart.

Hamburg fortsatte att skapa lägen fram till matchens slut, men lyckades trots en stolpträff av Heung Mins So inte avgöra matchen. Tillställningen slutade 1-1, vilket betyder delad poäng.