De Jong hjälte på Borussia-Park

Borussia Mönchengladbach är ett av sexlag som slåss på allvar om en Europa-plats i Bundesliga. Hannover var inför den här matchen något poäng efter sina konkurrenter, vilket satte press på Hannover som behövde en vinst för att hänga på övriga.

Tillställningen var från start en jämn sådan med två lag som båda ville anfalla och styra spelet. Det vägde dock till sist över till hemmalagets fördel som i den 36:e minuten prickade in 1-0 genom holländaren Luuk De Jong, ett mål som gav Mönchengladbach ledningen samt satte press på Hannover. Den första halvleken slutade 1-0.

Hannover gjorde ett försök att kvittera i den andra halvleken, men lyckades inte ta kontroll över bollinnehavet. Sergio Pintos röda kort i den 85:e minuten höjde inte bortalagets aktier som fick se sig som det förlorande laget.

Matchen slutade 1-0.