Davies funderar på MLS-flytt

Den 36-årige anfallaren och lagkaptenen med över 400 matcher i Bolton har fått beskedet att han inte kommer att få förnyat kontrakt och kommer därför att lämna klubben i sommar. Eftersom han bara är veckor från att stå utan kontrakt får därför andra klubbar prata med spelaren om ett kontrakt.

Houston Dynamo visade intresse i januari men då fanns det fortfarande en möjlighet att den före detta landslagsmannen kunde få förlängt kontrakt.

Men nu när Bolton inte längre är ett alternativ för Davies så är han öppen för en resa över atlanten och Torontos manager Ryan Nelsen ska ha pratat med Davies om en eventuell flytt.

Källor frånToronto har berättat för Sky Sports att dem har förhoppningar om att den deal ska bli genomförd. Det stora problemet är dock om Bolton skulle tänka sig att släppa Davies nu eller om dem vill behålla spelaren till efter säsongen, då Toronto vill ha över veteranen så fort som möjligt.

Det kan dessutom bli ännu längre om Bolton går vidare till Play-off-spelet i Championship, och skulle dem nå finalen så spelas den den 27:e maj.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply