David Beckham hoppas på att AC Milan vinner årets Champions League

David Beckham gav ett något komiskt svar när han fick frågan om vilka han håller på i årets Champions League. Han nämnde klubbar som PSG och Manchester United – och AC Milan, som inte är med i tävlingen.

David Beckham är en fotbollens största stjärnor genom tiderna, men har sedan en tid tillbaka lagt skorna på hyllan och satsar mycket han och hans fru Victoria Beckhams modemärke. Det tar mycket uppmärksamhet från David, i alla fall vad det verkar som. Han verkar nämligen inte ha stenkoll på som försiggår i europeisk fotboll för tillfället.

Hoppas på AC Milan i Champions League

I en intervju med Sport360 fick han lite frågor om sina förväntningar på årets Champions League, och frågades han bland annat om vilka han hoppas på vinner årets upplaga av tävlingen.

— Vilka jag vill vinner Champions League kan vara en helt annan historia än vilka jag tror vinner… eller kanske inte faktiskt, säger han enligt nyhetskällan.

När han sedan får frågan om vilka det är han vill ska vinna hela tävlingen ger han ett kanske inte helt genomtänkt svar.

— Vilka jag vill vinner Champions League? Det är en svår fråga. Manchester United, Paris Saint-Germain eller AC Milan skulle jag vilja se vinna, fortsätter han.

Milan slutade som bekant på en tionde plats förra säsongen och spelar därmed inte Champions League i år, något man inte gjorde förra säsongen heller. Vi förlåter dock Beckham, då han nämnde sina gamla klubbar och inte ville lämna någon av dessa utanför (även om han inte nämnde Real Madrid).

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply