Uppgifter: Storklubbar scoutar supertalangen Roony Bardghji

Uppgifter: Storklubbar scoutar supertalangen Roony Bardghji

Svenske supertalangen Roony Bardghji har denna säsong fått sitt stora genombrott i FC Köpenhamn och avgjorde Champions League-matchen mot Manchester United. Nu kommer uppgifter om att flera storklubbar scoutar svensken, som fått en prislapp.

Det har mer eller mindre varit en tidsfråga innan supertalangen Roony Bardghji, 17, skulle slå igenom i FC Köpenhamns A-lag. Nu har svensken börjat visa upp sig på den stora scenen och är rubrikernas man efter att ha avgjort mötet med Manchester United i Champions League. I samband med matchen kom uppgifter om att flera storklubbar är på jakt efter spelaren som bara ökar i värde.

Enligt Daily Mail ska Ajax, Barcelona, Bayern München och Chelsea ha varit på plats i den danska huvudstaden under matchen för att följa Bardghji. Samtidigt skriver den danske transferexperten Farzam Abolhosseini att spelaren lär kosta minst 20 miljoner euro, drygt 230 miljoner svenska kronor om en affär blir av inom en snar framtid. En prislapp som ser ut att bli högre för varje dag som går.

Denna säsong har Roony Bardghji tio mål på 23 matcher i FCK. Hans kontrakt med klubben sträcker sig till december 2025.

SE ÄVEN: Roony Bardghji ratad av Janne Andersson: “Sjukt”

SE ÄVEN: Roony Bardghji lönså mycket tjänar Roony Bardghji

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply