Erik Hamrén vill inte prata om framtiden

Förbundskaptenen är tyst om framtiden

Erik Hamrén har fått utstå stor kritik, trots att han ledde det svenska herrlandslaget till EM i Frankrike i sommar. När han får frågan om hans framtid väljer han att inte prata om det.

Efter en playoff-seger mot rivalen Danmark säkrade Sverige spel i EM. Sommaren i Frankrike kommer att bli en fotbollsfest i hela detta avlånga land, men mannen som ledde svenskarna till mästerskapet uppges hänga löst. Förbundskapten Erik Hamrén har inte fått fansen på sin sida, och många Facebook-grupper som kräver hans avgång existerar och har blivit mycket populära. När SvFF kontaktas av Fotbollskanalen väljer man att inte kommentera förbundskaptenens framtid. Hamréns kontrakt går ut i december, men ett nytt avtal är ingenting som man hintar om.

– Det är inte något vi talar om, alla diskussioner om det sker internt, säger Håkan Sjöstrand som är generalsekreterare för SvFF.

Erik Hamrén hade en klausul i hans kontrakt som innebar att han får fortsätta som förbundskapten över mästerskapen i Frankrike.

– Nej, förlängt vet jag inte om jag hade, jag hade kontrakt som gällde om vi tog oss till slutspel och det är vad som gäller, säger han enligt Fotbollskanalen.

Han är fåordig när det kommer frågor om hans framtid i landslaget.

– Det kommer säkert att komma något beslut om det under våren. Det är jag övertygad om.

Han tänker inte heller prata om han själv vill stanna på sin post eller inte.

– Det tar vi då, som jag sagt tidigare, när vi har beslut i den frågan så får vi också besked om de sakerna. Min stora utmaning och mitt fokus nu är att vi ska komma så bra förberedda och göra så bra i från oss som möjligt under EM och det ser jag verkligen fram emot.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply