Bendtner tvåmålsskytt mot Serbien

Matchen mellan Danmark och Serbien spelades inför tomma läktare efter kalabaliken som utbrast när Serbien spelade mot Albanien tidigare i EM-kvalet. Så det var tyvärr för Nicklas Bendtners del ingen på plats på läktaren när dansken visade vägen med två mål för den nordiska nationen.

Serbien tog ledningen efter blott fyra minuters spel genom Zoran Tosic och resultatet stod sig halvleken ut. I den andra halvleken vaknade dock gästerna och speciellt anfallaren Niklas Bendtner. I den 60:e minuten kvitterade anfallaren och två minuter senare gav mittbacken Simon Kjaer danskarna ledningen. Anfallaren fastställde sen slutresultatet till 1-3 när han på en snabb omställning överlistade hemmamålvakten för andra gången den här kvällen.