Danmark vann rättvist mot Sverige

Det var också Danmark som började matchen bäst. De rullade boll bra och Sverige fick knappt låna bollen. Chanserna skapades dock inte eftersom försvarspelet var väldigt bra från båda lagen. När lägena uppstod var dock målvakterna i alldeles för bra form för att bli överlistade. Både Kasper Schmeichel i Danmark och Kristoffer Nordfeldt i Sverige storspelade. I slutet av den första halvleken fick båda lagen var sitt bra läge. Kim Källström tryckte på ett fint skott som målvakten räddade, och Krohn-Dehli hade två bra skott som gick precis utanför. När lagen gick till pausvila stod det 0-0.

Den andra halvleken började på ungefär samma sätt som den första. Det var Danmark som förde spelet, men nu var det också de som skapade de flesta chanserna. Dock fortsatte Nordfeldt att storspela och bollen ville inte in för Danmark.

I slutet av matchen fick hemmalaget matchens helt klart bästa chans. Ett inlägg mot bortre, där en fot sattes mot bollen, men den rensades. Dock var bollen inne när den rensades, vilket domaren missade och blåste inte för mål. Det gjorde inte så mycket för Danmark som fick straff fyra minuter senare efter en slarvig utrusning av den svenska målvakten. Kaptenen Daniel Agger tog vara på straffen på bästa sätt och Danmark vann träningslandskampen med 1-0.