Dani Alves: ”Cristiano Ronaldo är för egoistisk”

Dani Alves: ”Cristiano Ronaldo vill alltid vara i centrum”

Säger under måndagens presskonferens inför matchen mot AS Roma att struntar i vad Cristiano Ronaldo gör, och att han för egoistisk.

Kommentarerna och pikarna efter FC Barcelonas 0-4-vinst i helgens El Clásico har inte lagt sig och under måndagens presskonferens som FC Barcelona höll svarade ytterbacken Dani Alves på frågor om bland annat Real Madrids formsvacka, Cristiano Ronaldo och vilket El Clásico som varit bäst.

Precis som alltid när Dani Alves håller presskonferens kommer brasilianaren med flera kontroversiella uttalanden och måndagens svar var inget annorlunda.

– Cristiano Ronaldo? Han har ett för stort ego och vill hela tiden vara i centrum. När du alltid vinner känns det som att du är över alla andra, och när du förlorar straffas du för det. För oss går det bra, det kvittar mig vad han gör, säger Alves

Brasilianaren som även fick kommentera hur det kändes efter att ha vunnit med 0-4, jämför med 2-6 och 5-0 i tidigare Clásico.

– Detta är den match som vi läst motståndarna bäst, allting var helt perfekt, på alla delar av planen. Vi var bättre än de i 2-6-matchen men där var det mycket spel fram och tillbaka. I lördags var det inte så, vi dominerade mycket mer och hindrade motståndarna från att gå till anfall, fortsätter han.

– Vi försöker alltid visa respekt för motståndarna. När du gör det fjärde målet måste du alltid gå för ett femte, det är den största respekten du kan ha i fotboll, det var Pep som lärde oss det. Kan du vinna med 0-100 i denna typen av matchen så är det bättre att göra det än 0-4.

 

Källa: Marca.com

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365