Rafael Benítez hänger löst – Real Madrid kallar till presskonferens

bet365

Rafael Benítez får sparken från Real Madrid?

Under måndagen gick Real Madrid ut med ett pressmeddelande om att man kommer hålla en presskonferens klockan 19:30 ikväll, detta efter krisen efter El Clásico.

Det har varit en hektisk vecka för både för Rafael BenítezReal Madrid med presidenten Florentino Pérez i huvudrollen. Efter att ha förlorat med hela 0-4 i helgen mot Barcelona kallar nu den spanska huvudstadsklubben till presskonferens där man kommer att informera om bland annat tränarens framtid, det kommande valet och andra ämnen efter att klubbledningen ska ha en möte under eftermiddagen.

Mycket tyder på att klubben kommer att berätta om att man ger sitt fulla stöd till lagets tränare och att man inte tänker låta honom lämna efter en tids motgångar, det har Diario Marca rapporterat under de senaste dagarna. Dock är ingenting helt säkert.

Real Madrid ligger för tillfället på tredje plats i La Liga efter FC Barcelona och Atlético Madrid och har inte övertygad sen man avskedade Carlo Ancelotti och tog in Rafael Benítez.

Det är inte bara lagets tränare som fått kritik under den senaste tiden, det är även klubbens president som blivit starkt kritiserad, bland annat efter bytet av tränare och hur klubben styrs. Majoriteten av klubbens supportrar vill se att Florentino Pérez lämnar klubben efter säsongen.

Carlo Ancelotti öppnar för återkomst

Inför säsongen sparkades Carlo Ancelotti då han inte lyckades ta någon titel med laget, istället kom Rafael Benítez in, ett väldigt kritiserat beslut. Ancelotti är för tillfället klubblös men i en intervju med italienska radiokanalen RAI 1 under måndagen säger han att han kan tänka sig att flytta tillbaka till Santiago Bernabéu.

– Återvända till Madrid? Varför inte? eller varför inte till PSG eller Chelsea, sa italienaren när han blev tillfrågad om nästa tränaruppdrag. Dock poängterade han att han inte kommer att återvända till tränarbänken denna säsong då han vill ta ett sabbatsår.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply