Crystal Palace sätter hög prislapp på Wilfried Zaha

Crystal Palace sätter hög prislapp på Wilfried Zaha

Så mycket kostar Wilfried Zaha

Spelaren som burit Crystal Palace på sina axlar under de senaste säsongerna sägs vilja lämna Selhurst Park. Nu har Crystal Palace satt en prislapp på sin storstjärna.

Wilfried Zaha har under de senaste säsongerna varit Crystal Palaces viktigaste spelare. Anfallaren har varit den som mer eller mindre hållit uppe The Eagles i Premier League och har växt ut till en ledande figur på Selhurst Park. För ett par veckor sedan ska anfallaren dock ha meddelat att han vill lämna klubben för att bland annat prova på spel i Champions League.

Zaha har lämnat in sin ’transfer request’ och det återstår att se vilken klubb som kommer att hugga för att värva anfallaren. Bland annat ska AS Monaco, Borussia Dortmund och Tottenham vara tre klubbar som är ute efter att knyta till sig spelaren. Det kommer dock inte bli varken lätt eller billigt för de intresserade klubbarna att värva Zaha. Crystal Palace ska nämligen ha satt en prislapp på 80 miljoner pund för att släppa 26-åringen under den kommande sommaren.

SE ÄVEN: Uppgifter: Pogba överens med Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply