Manchester United kan betala megasumma för att släppa Alexis

Manchester United kan betala megasumma för att släppa Alexis

United planerar betala vad som krävs

The Red Devils är inte alls nöjda med Alexis Sanchez insatser på Old Trafford. Nu sägs man vara beredda att betala en stor summa för att göra sig av med chilenaren.

I januari 2018 lämnade Alexis Sanchez sin dåvarande klubb Arsenal för flytt till Old Trafford och Manchester United. Chilenaren skrev då på ett megakontrakt som ger honom 500.000 pund i veckan men spelet på planen har inte matchat lönekuvertet och under det senaste halvåret har det pratats om att Alexis kan vara på väg att lämna. Nu skriver brittisk press att United kan betala för att göra sig av med den före detta FC Barcelona-spelaren.

Det är Daily Mail som skriver att Manchester United kan betala en halv årslön på 13 miljoner pund (cirka 160 miljoner kronor) för att bli av med Alexis till sommaren. Pengarna skulle gå till klubb som köper loss 30-åringen i sommar. Sanchez har en årslön på 26 miljoner pund (cirka 320 miljoner kronor) och har pekats ut som Manchester Uniteds sämsta värvning sen Sir Alex Ferguson lämnade klubben.

SE ÄVEN: Neymars meddelande till landsmannen: “Vill spela i Real Madrid”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply