Cristiano Ronaldo kräver värvningar till sommaren

Cristiano Ronaldo kräver värvningar till sommaren

Ronaldo begär Juventus-värvningar

Den portugisiske storstjärnan ska ha bett Juventus om att göra ett par storvärvningar till sommaren.

Sommaren 2018 lämnade Cristiano Ronaldo sin dåvarande klubb Real Madrid för spel i Juventus. Nu har det gått drygt ett halvår för portugisen i Serie A och enligt uppgifter ska superstjärnan bett klubben att värva under det kommande transferfönstret. Tidigare har det pratats om att hämta in Marcelo från spelarens gamla klubb men nu kommer nya uppgifter kring vem ‘CR7’ vill värva.

Enligt brittiska Sky Sports ska Cristiano Ronaldo vilja se framför allt James Rodríguez i den gamla damen till nästa säsong. Det är dock inte bara colombianen som finns på önskelistan. Även landsmannen Joao Felix ska Ronaldo vilja se på Allianz Stadium. Cristiano ska ha blivit väldigt imponerad av Felix och det återstår att se om den portugisiska supertalangen väljer spel i Serie A efter sommaren.

Tidigare har det även pratats om att Ronaldo vill se sin gamla lagkamrat från Real Madrid, Marcelo, flytta till Juventus. Brassen är inte inne i sin bästa form denna säsong och skulle Real Madrid få in ett bra bud på spelaren kan en affär komma att bli av.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Cristiano Ronaldo i Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply