Citys super-sub avgjorde – igen

Supersöndagens första match är precis spelad, och det blev Manchester City som plockade alla tre poäng till slut efter att Edin Dzeko hade hoppat in och avgjort – igen.

Men det var bortalaget Tottenham som tog ledningen efter 21 minuter genom Steven Caulker efter frispark. Caulker nådde högst och nickade rakt på Joe Hard, som tappade in bollen i eget mål. City har det extra tungt efter att de svackat i Champions League, och man kan ju inte säga att det blev bättre när de blev blåsta på en solklar hands som skulle resulterat i straff.

Efter 65 spelade minuter fick City utdelning. Aguero fick bollen, vände bort en försvarare och placerade säkert in bollen i bortre hörnet.

2-1 målet gjorde ingen annan än Citys egna super-sub Edin Dzeko som kommit in istälelt för Tevez. Dzeko tog snyggt emot en långboll och avgjorde med att dunka upp 2-1 målet i nättaket.