Citys revansch – krossade Wigan i ligacupen

bet365

Manchester City tog emot Wigan Athletic i en Capital One-match under tisdagen, och detta var de förstnämndas chans att få sin revansch mot Championship-laget, som tog FA-cup-titeln mitt framför näsorna på Manchester-laget.

City öppnade matchen starkast genom ett mål i matchminut 33 signerat Edin Dzeko, som tar upp kampen med Alvaro Negredo om platsen som toppanfallare.

Det skulle dröja till ungefär en timmes spel innan City hittade nätet igen. Den här gången var det Stevan Jovetic, nyförvärvet från Fiorentina, som fick göra sitt första mål för sin nya klubb.

Kvarten senare utökade Yaya Touré, som är i lysande form, till 3-0 efter en ny drömfrispark, något som han redan gjort flera gånger om tidigare under säsongen.

Sedan fortsatte City förödmjukelsen med ett till mål från Jovetic och ett från ett annat nyförvärv, Jesus Navas, i matchminut 83 respektive 86.

City bygger på sin fina form och har nu gjort 9 mål på två matcher, fem idag och fyra i senaste omgången av Premier League när man läxade upp rivalen Manchester United med 4-1. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply