City tar tre poäng mot hårt kämpande Hull

Manchester City fick ta emot väldigt mycket kritik och hån efter förlusten mot Cardiff City i den senaste omgången av Premier League. Nu skulle man reparera skadan när man mötte Hull City Tigers hemma på Etihad Stadium.

Det skulle dock inte bli någon enkel historia, då bortalaget kämpade på riktigt bra, och frågan är om inte Hull var snäppet vassare än Manchester City under den första halvleken.

Hull försvarade sig riktigt bra, men man kunde inte få någon avgörande möjlighet att sätta bollen i mål. Istället blev det tvärtom, då Alvaro Negredo avslutade ett vackert City-anfall med en riktigt snygg nick som letade sig in bakom McGregor i Hull-målet i matchens 65:e minut.

Hull fortsatte att ånga på, men de fick en riktig kalldusch när Yaya Touré snyggt kunde skicka in 2-0 målet i den 90:e minuten via en frispark. Curtis Davies var på bollen med skallen, men kunde bara styra upp bollen i ribban då frisparken var alldeles för välplacerad.

Det blev matchens sista mål, och man plockar alltså tre poäng, vilket verkligen behövdes efter mardrömsmatchen mot Cardiff.