City segrade i lunchmatch

Manuel Pellergrinis Manchester City har imponerat stort i ligaspelet och är numera ett av ligans formstarkaste lag. I eftermiddag tog de en ny promenadseger på Liberty stadium mot Swansea.

Manchester City tog tag i taktpinnen från start och tryckte in 1-0 efter hörna genom mittfältsstjärnan Fernandinho. Det räckte dock inte till överläge i halvtid, då hemmaskytten Wilfried Bony skallade in 1-1 i minut 45.

Hemmasupportrarnas hopp om en seger släcktes snabbt. I den 58:e minuten fick Yaya Touré tillräckligt med tid på sig för att ta skott. Det ledde till 1-2 och nytt City-övertag. City-backen Aleksandar Kolarov tackade för förtroendet från start genom att trycka in 1-3 från långt håll.

Swansea gjorde ett försök att nå en kvittering och fick även in ett mål genom Bony. Mer än så blev det dock inte. City knep trepoängaren med uddamålet.

Matchen slutade 2-3.