bet365

City har inte värvat klart i sommar

Manchester City har som vanligt varit en av de mest aktiva klubbarna under detta transferfönster. Klubben missade ligatiteln men hade chansen att vinna FA-cupen. Wigan visade sig dock vara snäppet bättre och City avslutade säsongen utan några större pokaler att fylla klubbhuset med. Fernandinho, Jesus Navas, Alvaro Negredo och Stevan Jovetic har alla värvats in för att förhindra att föregående säsong upprepar sig.

Trots värvningar på över 80 miljoner pund så förnekar inte Pellegrini att fler spelare ansluter innan fönstret stänger: ”Klubben har spenderat pengar på viktiga spelare, som Stevan och Negredo.” sa tränaren. ”Men vi måste komma ihåg att Balotelli och Tevez var här i fjol, så vi var tvungna att ersätta två väldigt bra spelare med två andra väldigt bra spelare.”

”Vi har hela juli månad och några dagar i augusti att förstärka truppen ytterligare. Den är inte helt klar, men nästan.” På frågan om att Manchester City kommer att lägga ett bud på 20 miljoner pund för Real Madrid-försvararen Pepe svarade Pellegrini att han inte vill prata om specifika övergångar. ”Jag kommenterar inte rykten.” 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply