Chievos fina form fortsätter

Chievo har varit som vanligt i år. Man har tagit sina segrar och ligger i det stabila läget precis på den nedre halvan av tabellen. Idag gästade man Pescara som fortsatt haft det tungt sedan sitt tränarbyte, man hade hela fem poäng upp till säker match före dagens match. Men gästerna var bättre idag och segrade med 0-2, båda målen kom sent.

Cheivo startade bäst och Thereau fick ett bra läge direkt efter Paloschis genomskärare. Man hade ännu ett fint läge i första halvlek när Cofie bombade ett skott i ribban, men sedan ut. Cascione hade ett par fina nickar också men lyckades inte träffa målet på chanser.

Med ett par minuter kvar av matchen kom smällarna tätt inpå varandra. Stoian sköt ett skruvat skott från en mycket snäv rakt upp i krysset. Minutrarna senare sköt även Thereau in en boll fär gästerna och skickade därmed Pescara ännu längre ner under strecket.