”Chicharito borde lämna Man United”

Javier Hernandez har visat gott gry när det kommer till målskytte i Manchester United, med tre mål på två matcher i Capital One Cup denna säsong. Trots det har anfallaren bara fått göra fyra framträdanden i Premier League under David Moyes regi. Nu menar mexikanarens landsman, till vardags i Real Sociedad, Carlos Vela att ’Chicharito’ borde lämna Old Trafford för gott.

Han (Hernandez) är en av de bästa avslutarna i England och förtjänar chanser hos en ny tränare. Om han spelar regelbundet så kommer han att göra mål, så jag förstår inte riktigt varför en spelare av hans kaliber inte får spela mer matcher, säger Vela enligt Goal.

Om han inte spelar regelbundet så behöver han överväga att lämna. Man vill alltid lyckas i de största klubbarna, men om man inte får chansen så kommer det finnas stora klubbar i England och Europa som vill ha honom, avslutar den snabbe anfallaren.

Vela själv inledde sin europeiska fotbollsresa i Manchester Uniteds konkurrent Arsenal. Där genomförde han sju säsonger, varav många han spenderade utlånad till andra klubbar, innan han begav sig vidare till en annan arbetsgivare. Nu hoppas han att anfallskollegan i landslaget kan göra samma sak.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply