Chelsea tog ytterligare en trepoängare

Den första halvleken på KC Stadium slutade i en mållös tillställning mellan hemmalaget Hull City och Chelsea FC. Matchen i sig var väldigt tät och chansfattig, även om Yannick Sagbo i hemmalaget brände ett jätteläge.

Halvlek nummer två hade däremot endast spelats cirka tio minuter innan Chelsea hade tagit ledningen i matchen. Eden Hazard, som har varit en utav Chelseas bästa spelare så här långt in på säsongen, drev in med bollen mot straffområdet och avlossade bössan som prickade rätt tätt intill stolpen. Otagbart.

Trots att Hull jagade en kvittering, så var det Chelsea som lugnt och sansat kontrollerade tillställningen. 2-0 kom även strax innan matchen var över och då genom hackkycklingen Fernando Torres. Han sprang förbi en passiv Hull-försvarare innan han sköt in bollen vid den närmsta stolpen.

Fler mål blev det inte i matchen och därmed ligger Chelsea i dagsläget först i tabellen, med en respektive två poäng ned till Arsenal och Manchester City som båda spelat en match mindre. Hull däremot ligger kvar på tiondeplatsen.