Chelsea tappar i titelstriden – Norwich lever på skör tråd

Som så många gånger tidigare hade José Mourinhos Chelsea svårt för ännu ett bottenlag. Norwich City fick med sig en livsviktig poäng borta mot Chelsea.

Den första halvleken var ingen direkt högunderhållande period där höjpunkterna var André Schürrles stolpträff och John Terrys hårda nick som hamnade rakt i famnen på Norwich-målvakten John Ruddy.

Inför den andra halvleken byttes både David Luiz och Eden Hazard in för att växla upp tempot och så blev det. Chelsea hade under hela den andra halvleken en enorm press på Norwich som dock stod på sig och försvarade väl. David Luiz kom närmast mål med en ribbträff.

Under matchen uppstod det även vissa straffsituationer åt båda hållen som domaren Neil Swarbrick dock friade. Bland annat fälldes svensken Martin Olsson i straffområdet av John Terry och Ashley Cole i samma situation medan Eden Hazard och Schürrle tyckte att de borde få med sig en straff var i andra änden. 

Matchen slutade mållös och resultatet innebär att Chelsea tappar viktiga poäng i titelstriden som de redan ansågs vara outsiders till medan Norwich fortfarande har hoppet upp men spelar med kniven mot strupen i den sista omgången hemma mot Arsenal.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply