bet365

Chelsea skippar Cavani – närmar sig Falcao

Samtal mellan Radamel Falcaos representanter och Chelsea har enligt flertalet rapporter pågått i månader. Nu ska Chelsea enligt uppgifter från Daily Mail i princip vara övertygade om att man kommer att få loss den colombianska landslagsstjärnan från Atlético Madrid.

Roman Abramovich har enligt uppgifterna lämnat grönt ljus till ett finansiellt paket för affären, som förstås vara värt £200.000 per vecka och klubben kommer även att möta upp Atletico Madrids prislapp på £46 miljoner.

Chelseas utlånade målvakten Thibault Courtois är en central del av förhandlingarna, där den belgiske målvakten imponerat hos Atlético Madrid under säsongen. Den spanska klubben ska därför vara angelägna om att få behålla 20-åringen. Chelsea ska trots att man vill testa löftet i klubben nästa säsong, vara villiga att låna ut honom en säsong till för att underlätta Falcao-jakten.

Samtidigt som man nu går in för fullt på Radamel Falcao, kommer Chelsea att hoppa av Edinson Cavani-tåget. För enligt uppgifterna från Daily Mail har Cavanis representanter redan varit i kontakt med London-klubben om en övergång, men där man fått se sig nekade av Premier League-klubben.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply