bet365

Chelsea redo att förhandla med superstjärnor

Enligt The Daily Express kan Chelsea vara på väg att värva Atletico Madrids superstjärna Radamel Falcao. Londonklubbens ägare ska ha bestämt sig för att det är colombianen som ska vara högst upp på ryssens önskelista. 

Det här är inte första gången Chelsea kopplas ihop med anfallaren, då man börjar tappa förtroendet för prestigevärvningen Fernando Torres. Då är det föga förvånande att engelsmännen vänder blickarna mot Falcao, med sina 31 mål på 35 matcher under säsongen. Den före detta Porto-stjärnan lär dock bli dyr då han har en utköpsklausul på hela 60 miljoner pund, vilket lär krävas för att Atletico ska släppa sin målkung.

Om man inte lyckas ordna en flytt för Falcao är Mario Gomez i Bayern München ett hett alternativ. Många trodde att Gomez, som gjorde 41 mål under förra säsongen, var ett utav de självklaraste namnen i startelvan inför säsongen, men så har inte blivit fallet. Mario Mandzukic har varit i storslag och visat upp en så pass god form att han petat den tyske målkungen till bänken, vilket kan leda till att tysken kan se sig om efter andra klubbadresser.

Båda alternativen lär bli dyra, men om det är något Chelsea har så är det ekonomiska muskler som man har spänt förr.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365