Chelsea besegrade Milan i tät match

Chelsea och Milan gick ut på MetLife Stadium, där en plats i finalen mot Real Madrid stod på spel i Guinness International Champions Cup. Och det skulle visa sig bli brittiska Chelsea som gör Marängerna sällskap i finalen, efter en länge spännande och jämn tillställning.

Det första målet ramlade in i den 29de matchminuten, när Kevin De Bruyne snyggt placerade in bollen vid den bortre stolpen, bakom en chanslös Christian Abbiati i Milans mål. Italienarna hade sina chanser också i den första halvleken, där bland annat ett avslut från Muntari tvingade Petr Cech till en vass räddning.

I den andra halvleken fortsatte Chelsea skapa chanser, där bland annat Fernando Torres ryckte sig loss ute till vänster och bröt in. Men spanjoren fick gå av planen mållös den här dagen, precis som Milan som visserligen skapade en viss press en bit in i halvleken, men som inte lyckades hota Chelsea-målet riktigt.

Istället kunde britterna stänga butiken på tilläggstid, där Andre Schürrles fina volleyträff överlistade Abbiati och fastställde slutresultatet 2-0. Nu väntar Real Madrid i finalen för Chelsea.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply