Chelsea är det mest troliga för Guaridola

bet365

Efter att ha varit helt tyst och inte synts i något media på sex månader bröt Guardiola tystnaden i måndags när han syntes på FIFA galan i Zurich. Såklart var det många journalister som frågade om framtiden för Guardiola, men han gav inte ens en ledtråd. Han gjorde klart att han nästa säsong kommer leda en klubb, men han avslöjade inte vilken.

Förmodligen sade han heller inget för att han heller inte själv vet vilken klubb det kommer bli i.

Men den klubb som uppges vara mest aktuell för Guardiola är Chelsea. Londonklubben erbjöd honom ett kontrakt för några månader sedan, men då nekade spanjoren.

Då valde istället Abramovich(Chelseas ägare) att värva en annan spanjor, Rafael Benitz. Men han fick bara ett kontakt säsongen ut, och Abramovich var tydlig med att han inte hade några garantier för om han kunde fortsätta coacha Chelsea 2013/2014, oavsett hur resultatet skulle bli. Detta för att han fortfarande är inställd på att Guardiola är den rätta tränaren för klubben, och det vet Guardiola själv också om.

                                                                  

Andra klubbar det också ryktats om ska vara Bayern Munchen, Manchester City och Manchester United(förutsatt att Sir Alex Fergusson går i pension), men att Chelsea ändå skulle vara det mest troliga för Pep Guardiola.

Guardiola har sagt att han ska besluta sig i Februari.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply